Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

Una selecció de locals “trending” de Madrid, Barcelona i Girona estrenen aquesta tardor la campanya Avui de Vins amb Cava

Quedar per a “sortir de caves” pot ser una més que interessant opció per a les nits dels caps de setmana. La D.O. Cava ho té molt clar i per això iniciarà una campanya aquesta tardor en tres ciutats: Barcelona, Madrid i Girona.

Avui de vins amb Cava. Hi ha millor pla?” és una proposta per als quals desitgen aprendre i gaudir una nova experiència. És també una oportunitat d’elevar un menjar o sopar acompanyant-la de les característiques singulars d’una copa de cava.

Per això la D.O. Cava promourà diverses accions que ensenyen als professionals d’hostaleria i al consumidor final les múltiples opcions de maridatge que es podran combinar amb diferents tipus de cava, una beguda que promet anar mes allà de les celebracions.

El cava és un vi que es pot prendre en qualsevol moment del dia i que combina amb tota mena de menjars”

La promoció es realitzarà en un total de 50 locals de moda i tendència, iniciant-se a Barcelona i Madrid des del 25 d’octubre al 16 de novembre durant quatre caps de setmana consecutius i continuant a Girona els caps de setmana del 22 al 30 de novembre.

Seran tres accions en cada local, un tast dirigit als professionals d’hostaleria i dues degustacions al consumidor durant les nits dels divendres i dissabtes a partir de les 20 hores.

Amb aquestes accions es pretén introduir la singularitat de la regió del cava, reforçant la història i importància d’aquest territori per a la seva elaboració. Perquè el cava és un vi versàtil que es pot prendre en qualsevol moment i que combina amb qualsevol menjar. I un dels seus principals objectius és mostrar-li al comensal com gaudir i compartir el cava.

LA D.O. CAVA CONVIDA A SOPAR

Els clients que participin en aquestes degustacions promocionals podran participar en un sorteig per a un sopar gratis.

Aquesta és la gran aposta de la D.O. Cava, que permetrà tant als establiments d’hostaleria com al public en general aprendre a degustar una bona copa de cava amb el seu sopar.

Consulta la nostra agenda i llistat de locals: http://www.docava.es/agenda/