Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

RECEPTES DEL MÓN

La versatilitat del Cava demostra el seu gran potencial com acompanyant gastronòmic. Gràcies a l’estudi molecular de l’especialista dels aromes i “Créateur d’Harmonies” François Chartier s’ha provat científicament que el Cava comparteix un estret vincle amb infinitat d’ingredients, els quals conformen un sense fi de sabors i receptes del món-

En aquest espai, et proposem acompanyar amb diferents estils de Cava algunes de les receptes clàssiques de cinc països diferents: Mèxic, Perú, Estats Units, Japó i països del Mediterrani.

CAVA TRADICIONAL (MÉS DE 9 MESOS)

Mediterráneo

Peix blanc amb pesto

USA

Poké

Japón

Sushi

Perú

Ceviche

México

Guacamole

CAVA RESERVA (MÉS DE 15 MESOS)

Mediterráneo

Truita de Patates

USA

Pastís de Cranc

Japón

Tempura de Gambes

Perú

Causa Limenya de Pollastre

México

Taco al Pastor

CAVA GRAN RESERVA (MÉS DE 30 MESOS)

Mediterráneo

Pernil Ibèric

USA

Gall d’indi d’Acció de Gràcies

Japón

Anguila Fumada

Perú

Chifle

México

Fajitas

CAVA DE PARATGE QUALIFICAT (MÉS DE 36 MESOS)

Mediterráneo

Arròs Negre

USA

Llagosta Newberg

Japón

Anguila Marinada (Unagi)

Perú

Anticuchos

México

Pollastre Mole Poblà