Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

Presentació de les dades econòmiques del 2018 i les línies estratègiques del Consell Regulador del Cava per 2019-2020

El passat 18 de juny, el Consell Regulador del Cava presenta en roda de premsa les dades econòmiques de la DOP CAVA del 2018, a la Fundació Tàpies de Barcelona.

També va ser l’ocasió per presentar el pla estratègic de la DOP CAVA per 2019-2020, una aposta per la qualitat i la diferenciació de la Denominació d’Origen Cava. Un pla que s’estructura en tres pilars: La Segmentació / Zonificació, la Garantia i la Promoció.

El Consell Regulador s’ha proposat millorar la Segmentació i zonificació per als escumosos que s’engloben sota la Denominació d’Origen Protegida CAVA. La Segmentació consistirà en donar valor al producte, diferenciar les seves característiques i distingir els productes de més qualitat. D’altra banda, la zonificació pretén donar valor al Cava depenent del seu territori d’origen.

L’eix de Garantia assegurarà el control de la regulació, ha de vetllar per la sostenibilitat del territori i una producció en equilibri amb la demanda. Finalment, en l’àmbit de la promoció, el Consell Regulador aposta per incrementar el prestigi del Cava i incentivar el seu consum en l’àmbit nacional i internacional.