Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

Presentació a la seu del Consell Regulador sobre Barcelona Wine Week

El passat 19 de setembre, els representants de la Fira de Barcelona van presentar el projecte de Barcelona Wine Week. Des del Consell Regulador de la D.O. Cava, s’està treballant conjuntament amb la Fira de Barcelona, per la coordinació de l’espai disponible per als cellers elaboradors de la D.O. Cava.

Barcelona Wine Week (BWW) tindrà lloc del 3 al 5 de febrer de 2020 al recinte de Montjuïc Fira de Barcelona. Es tracta d’un nou espai on les Denominacions d’Origen tindran un paper central, amb la pretensió de reunir a més de 600 bodegues espanyoles.

Un saló que donarà a conèixer la gran diversitat territorial del patrimoni vitivinícola espanyol, a més a més d’ajudar a fomentar les oportunitats de negoci, tant en el mercat nacional com internacional.

Així, BWW serà un espai on el vi, la terra, les bodegues i les particularitats de cadascuna d’elles seran les protagonistes. A més a més, de forma paral·lela oferirà oportunitats de formació i de negoci als professionals participants, convertint-se en el saló principal de vins espanyols a nivell internacional.