Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

Masterclass sobre el Cava i el Consell Regulador per als futurs formadors en Cava

El curs de Formador en Cava va començar el passat 25 de setembre a la seu del Consell Regulador del Cava (CRC), amb una sessió formativa sobre la Denominació d’Origen Cava i el CRC.

En Lluís Marco, responsable dels serveis tècnics del Consell Regulador del Cava, va conduir aquest seminari dirigit a un total de 21 professionals del sector. Tots ells interessats en ampliar els seus coneixements en Cava, que posteriorment i gràcies a aquest curs podran aplicar a la seva vida professional en la difusió del Cava.

Durant el seminari, Lluís Marco va explicar de forma didàctica quines són les funcions del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Cava, la seva història i formes de verificació. Tanmateix, va introduir les diferents especificacions i compliments per les que ha de passar el Cava durant tot el seu procés per poder ser reconegut sota aquesta D.O.

El curs de Formador en Cava està organitzat per l’Institut del Cava, patrocinat pel Consell Regulador del Cava i amb la col·laboració de La universitat Rovira i Virgili i de la Wine Business School.