Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

La VIII edició del CavaSound triomfa en la nit de Barcelona

4 de desembre del 2018.- El cava, la música i la gastronomia van tornar a brillar en la nit de Barcelona gràcies a l’última edició del CavaSound, que va acollir més de 350 persones entre les quals es trobaven influencers, mitjans lifestyle i amants del cava.

En un ambient distès i festiu, el públic va participar animadament d’aquest afterwork, que té com a objectiu apropar el Cava a un grup nou de consumidors joves i interessats per la cultura musical. El públic va tastar diferents tipus de Caves mentre compartien les seves instantànies a les xarxes socials sota el hashtag #cavasound, on va tenir un  abast de 120.000 i més de 200.000 impressions.

A més, la nit va estar plena de sorpreses però la que va que acaparar més mencions va ser la presentació d’una campanya de Nadal per xarxes socials que protagonitza l’actor Brays Efe, conegut per la seva interpretació de Paquitas Salas. L’actor no va poder assistir a la festa però va enviar un missatge als assistents des del plató de rodatge, on els convidava a seguir-la sota el hashtag #brindaconBrays en tots els perfils de xarxes socials de la Denominació d’Origen. La campanya, que es podrà conèixer en els pròxims dies, està formada per diverses peces audiovisuals que, en clau d’humor, intenten apropar el cava als consumidors mostrant situacions de la vida quotidiana durant el Nadal.

Per a la directora de comunicació de la DO Cava, Silvia Grimaldo, “la campanya #brindaconBrays té com a objectiu apropar el cava al consumidor al Nadal i comptar amb la participació de Brays Efe ha estat espectacular i tot un luxe tenir un actor tan de moda en aquests moments que ens ha facilitat moltíssim el rodatge, ja que és un gran fan del Cava, com ell mateix ens ha explicat”.

Aquest CavaSound va comptar amb l’actuació del compositor Gaspar Soul, que va delectar els assistents amb el ritme neo soul de les seves cançons.