Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

La D.O. Cava rep la visita del periodista especialitzat David Williams

Durant el 17 i 18 de juliol, el periodista anglès especialitzat en vins David Williams, va mostrar tot el seu interès en saber més sobre el Cava Premium, por això el Consell Regulador del Cava va preparar un extens tast a cegues amb 18 referències de Cava diferents, per a que Williams pogués tenir una mostra de l’alta qualitat que s’elabora sota la D.O. Cava.

Així mateix, va realitzar una intensa ruta enoturística  per a conèixer de primera ma alguns dels cellers elaboradors de Cava Premium, visitar el terreny i la singularitat del territori de la D.O. Cava.

Desprès d’aquesta magnífica experiència, Williams està cuinant un article per a la coneguda revista Decanter, que en breu podrem gaudir en el número de desembre.

A més a més de col·laborador habitual de Decanter, David Williams és corresponsal en vins a The Observer, editor adjunt a The World of Fine Wine, columnista a The Wine Merchant i col·laborador regular per The Guardian i Restaurant Magazine. També és autor de dos llibres sobre el sector del vi i jutge en concursos internacionals de vi.