Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

Etiquetatge

ETIQUETA I CONTRAETIQUETA

Un cop tancada l’ampolla amb el tap de suro definitiu, capsulada i etiquetada, és a punt per sortir al mercat i que sigui consumida.

Si llegim amb atenció l’etiqueta que vesteix un Cava, podrem distingir fàcilment quin producte anem a tastar, en sabrem la criança, el contingut en sucres, l’any de la collita, etc. En definitiva, el seu perfil i llinatge.

L’etiqueta

Ens aporta les indicacions següents:

  • la denominació Cava
  • la marca
  • el tipus de producte: brut nature…
  • període de criança: reserva i gran reserva
  • les particularitats: collita pròpia, anyada, rosat, etc.

La contraetiqueta

Ens proporciona informació sobre les varietats de raïm, data de degollament, nota de tast i altres suggeriments.

INDICACIONS OBLIGATÒRIES EN L’ETIQUETATGE DEL CAVA

pdfDescarregar PDF
Indicacions Obligatòries
en l’etiquetatge del CAVA