Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

El tast

El tast


cava joven reservab cava gran reserva cava rosado

Cava

Cava
Reserva

Cava
Gran Reserva

Cava
Rosat

Suau, afruitat i fresc. Molt agradable en boca. Lleuger i gustós gràcies a un bon equilibri entre acidesa i riquesa d’aromes. De color palla amb reflexos verds. Fent honor a la seva singularitat, però, manté un esperit viu, lleuger i refrescant que ens evoca el seu origen: la fruita en tota la seva esplendor.

Viu, brillant i equilibrat. Els reserves reposen un mínim de 15 mesos a la profunditat i la penombra de les silencioses galeries subterrànies. Aquesta criança notable li confereix un toc inconfusible de fruita madura. El seu color groc pàl·lid denota l’excel·lència de què gaudeixen els reserves. És el símbol de la tradició i el llegat de la història del Cava. Una exquisidesa per als paladars més exigents.

Paciència que recompensa. Els més de trenta mesos de la seva criança meticulosa a les caves el fan un vi únic entre tots, al qual es reserva aquesta categoria especial. De color daurat pàl·lid, amb una bombolla petita perfectament integrada, aromes amb matisos torrats i sabor intens.
S’elabora únicament amb tipus bruts i mostra una gran personalitat. El Gran Reserva és el Cava en la seva essència.

Frescor i exuberància.
Monastrell, Garnatxa Negra, Pinot Noir i Trepat. Aquestes són les quatre varietats que li donen la seva singularitat cromàtica. Seguint el mateix mètode d’elaboració, es tracta d’un Cava més aromàtic, lleuger i llaminer, amb un color que evoca records agradables de fruites vermelles al nostre paladar. És l’exemple més tangible de la modernitat del Cava.