Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

El Consell Regulador del Cava participa en la fira del sector més important d’Alemanya

El Consell Regulador del Cava ha participat en la Fira Prowein 2019, que se celebra a la ciutat de Düsseldorf del 17 al 19 de març i que constitueix la cita més important del sector del vi a nivell mundial.

Després de l’èxit de l’any passat, el Consell Regulador del Cava ha organitzat novament diversos tastos per a promocionar, entre els millors prescriptores a nivell mundial, l’excel·lència del Cava. En tots els tastos s’ha comptat amb una gran assistència, esgotant les localitats dels diversos espais, com és habitual des de fa diversos anys.

El primer tast va tenir lloc el diumenge 17 a les 10:00h a l’estand de la prestigiosa editorial Meininger. El tast va versar sobre Caves ultra premium i va ser impartida per Yvonne Heistermann. Els cellers seleccionats van ser: Alta Alella, Codorniu, Freixenet, Juvé&Camps, Perelada, Pere Ventura, Sumarroca, Vilarnau i Vins el Cep.

També el mateix dia, el periodista i sommelier David Schwarzwaelder va impartir un tast de Cava Premium a l’estand de l’Institut de Comerç Exterior (ICEX). Schwarzwaelder va catar caves de Castell de Sant Antoni, Codorniu, Dominio de la Vega, Freixenet, Jané Ventura, Sumarroca i Vilarnau.

El dilluns 18, l’estand de ICEX va acollir una classe magistral sobre el paisatge vitivinícola del cava a través de les varietats de raïms permesos pel Consell Regulador del Cava i es van tastar caves monovarietales d’Agustí Torelló Mata, Carles Andreu, Codorniu, Freixenet, Juvé & Camps, Mascaró, Parés Baltà, Perelada i Alta Alella.

A més, durant els dies de la fira, l’editorial Meininger va lliurar a tots els assistents exemplars de les seves publicacions Weinwirtschaft i Sommelier en el qual s’inclou un reportatge especial sobre la DO Cava, amb diversos articles sobre viticultura, paisatges, categories i temps de criança del Cava.

Prowein compta amb una gran representació de la DO Cava ja que, a part d’aquests tastos, unes 20 empreses disposen d’estand en diversos pavellons d’aquesta important fira.

Gran presència internacional

Prowein 2019, que celebra aquest any el seu vint-i-cinquè aniversari, comptarà amb la presència d’expositors de 64 països i seixanta mil visitants de 133 països. Els professionals del vi es reuneixen en aquesta fira anual, la més important del món, per a trobar-se amb altres experts del sector, la majoria relacionats amb el comerç d’alta qualitat, per a intercanviar idees i experiències.