Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

El Cava i el foie protagonitzen un taller al Basque Culinary Center

18 de desembre del 2018.- El passat 14 de desembre la DO Cava va participar en el curs ‘Més que foie i Cava’ que organitza el Club de Luxury del Basque Culinary Center amb l’objectiu d’impulsar la cultura gastronòmica i promoure el consum del cava i del foie.

El curs va comptar amb la participació de Juan Muñoz, un dels sommeliers més prestigiosos del país, que es va endinsar en les entranyes del cava per donar a conèixer els diferents tipus d’aquest vi escumós i els seus maridatges. A més, Luis Brea, director de R+D de Martiko, empresa familiar dedicada a l’elaboració de productes derivats de l’ànec, va ser l’encarregat d’explicar les diferències entre el foie gras, micuit, mousse i paté. Gràcies a la seva col·laboració, els assistents van gaudir d’una formació molt dinàmica.

A més, durant aquesta iniciativa es van realçar les qualitats de maridatge del Cava i la seva versatilitat, que el converteix en el complement perfecte per enaltir qualsevol sabor.

Aquesta activitat entra dins del conveni de col·laboració signat entre el Consell Regulador del Cava i el Basque Culinary Center amb el qual es pretén donar més protagonisme a la formació com un dels eixos estratègics de desenvolupament per al sector amb iniciatives que milloren la pedagogia i el coneixement del Cava.