Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

Cava Premium en el còctel del Consell Internacional del Basque Culinary Center

 

El passat 16 de juliol, el Consell Internacional del BCC va brindar amb Cava Premium a la Salesforce Tower de San Francisco. L’exclusiu còctel, amb més de 200 convidats, es va celebrar en motiu de la clausura de la reunió anual del Basque Culinary Center (BCC).

El BCC és una institució acadèmica fundada l’any 2011 que impulsa la formació superior, la investigació, la innovació i la promoció de la gastronomia i l’alimentació en l’àmbit internacional, amb el suport i implicació d’alguns dels xefs més influents del món i del Consell Internacional, l’organisme responsable de definir el treball estratègic del BCC, format per: Joan Roca, Ferran Adrià, Gastón Acurio, Massimo Bottura, Michel Bras, René Redzepi, Heston Blumenthal, Alex Atala, Dan Barber, Enrique Olvera, Yukio Hattori, Dominique Crenn, Yohishiro Narisawa i Maria Fernanda Di Giacobbe.

Així, de forma anual se celebra una trobada per a reunir a experts Internacionals de diferents camps, amb l’objectiu d’identificar els reptes i oportunitats per a la gastronomia. A més, durant aquest meeting s’escull al guanyador del Basque Culinary World Prize, un premi per a subratllar la influencia de la gastronomia per a transformar la societat. Aquest any, el premiat ha estat el xef Anthony Mynt, per utilitzar la gastronomia com a motor per afrontar el canvi climàtic.