Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

Aprovats els pressupostos de la DO Cava pel 2019

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Cava, en sessió celebrada el dia 14 de març de 2019, ha aprovat el nou pressupost del Consell per a l’any 2019, que dóna resposta al pla estratègic presentat pel President, Sr. Javier Pagés, el passat dia 18 de febrer de 2019, en la Fassina de Ca Guineu, de Sant Sadurní d’Anoia.

Aquest nou pressupost, aprovat per unanimitat entre els membres del Ple, suposa un increment d’ingressos de 1,5 milions d’euros, arribant als 3,8 milions d’euros. Aquesta xifra s’aconseguirà per l’augment de les quotes per hectàrea per als viticultors així com de la quota per producció dels elaboradors tant de vi basi com de cava.

Aquest nou escenari, donat suport per tot el sector, després de diverses sessions de treball amb tots els seus representants, està plantejat per a dur a terme els tres eixos principals de l’esmentat Pla Estratègic: la segmentació i zonificació de la DO, el reforç i millora de la garantia i control, i la potenciació de la promoció i comunicació, com a fonaments per a una millora de la imatge i revaloració de la marca CAVA.