Consejo Regulador del Cava Consejo Regulador del Cava

Apropem el Cava de Paratge a la premsa xinesa

L’espai gastronòmic Maricel de Sitges, va ser el punt de trobada entre el Consell Regulador del Cava, representants de l’ICEX i sis periodistes de la Xina del sector vinícola, el passat 6 de maig.

Una vetllada on es va presentar el Consell Regulador, les particularitats i mètode d’elaboració del Cava, acompanyat d’un tast de Caves de Paratge Qualificat. Finalment, es va gaudir d’un sopar maridat amb els diferents Caves tastats.

Els assistents a aquest sopar maridatge van ser: Annie Cai, Chief Editor WINE Magazine – revista especialitzada del sud de la Xina-; Zhiren Chen (Jack) Sènior Editor Vinehoo – mitjà multicanal amb mjor cobertura a la Xina-; Lin Yu-Sen, autor de 12 llibres, entre ells un sobre vins d’Espanya; Lu Jiang (Maxime), Chief Editor Eineonline.cn i wineblogchina.com – columnista per a nombrosos mitjans -; Isabelle Xie, fundadora de Wineepicurean en WeChat, columnista i jutge en concursos de vi; Zhu Siwei, cofundador i director de TasteSpirit – mig multicanal amb una gran comunitat de membres i acadèmia de formació.